Červen

27.06.2024 14:51

Noční soutěž Provodovice - 7.6.2024

Naše první noční soutěž se konala na jedné z našich oblíbených drah, a to v Provodovicích. Po cestě na místo jsme se nikde neztratily, přijíždíme na místo s časovou rezervou a raději se jdeme s klidem nachystat. Na start se dostáváme v pozdních večerních hodinách, téměř před půlnocí. Ihned po startu si Nikča s Dančou vzpomněly na nedávné Morkovice a scénář se opakuje. Nikča vybíhá ze základny bez klubka a Danča tomu opět nevěnuje nijak zvlášť velkou pozornost a pere to dopředu. I přes naši nespokojenost s výsledným časem, není se vážně čím chlubit si odvážíme výsledné 2.místo.

 

ZLPS Mirošov - 8.6.2024

V sobotu se po vydatném obědě vydáváme na cestu do Mirošova, kde se koná 2.kolo ZLPS. Cesta plná kopců a lesů dává našemu pickupu zabrat, ale není nic, co by nezvládl. Naštěstí letos se vše obešlo bez větších problémů (žádný kouř z mašiny se vyjímečně nekonal). Na start jdeme hned z kraje, a to jako druhé, na to nejsme moc zvyklé, takže jistá nervozitka byla znát. No nic, jdeme na start. Vše klaplo, základna vyčištěná a terče jsou sestříknuty v časech 17,44s (LP: 16,91s). S tímhle časem jsme byly spokojeny snad všichni kromě Danči, která už se těšila na Karolín a rychlejší vodu. Zde nám hrálo do karet magické číslo 2 neboť jsme se i celkově umístily jako druhé.

 

PHL Karolín - 8.6.2024

Následoval rychlý přejezd na Karolín, kde opravdu hrály v minuty v ladném přejezdu. Vše naházet do aut a jedem. Vše nasvědčovalo tomu, že stíháme tak akorát, avšak během našeho závodního tempa jsme se těsně před cílem dozvěděly, že na Karolíně je problém s terči, takže nám naše honička s časem byla prd platná. No nic, aspoň je více času na přípravu a odpočinek. Na start jdeme v ženské kategorii pro změnu mezi posledními. Celé ženské kategorii dělalo mírné obtíže sluníčko u terčů, bylo to tedy buď uvidíš a nebo maluj, ale maluj rychle. Základna proběhla v pořádku, holky na svých místech a terče jsou sraženy v čase 18,28s (PP: 16,86s) a to nám přineslo nakonec. Byly to náročné dva dny, ale stály za to.